субота, 16 січня 2021 12:21

Лежали побиті в підгузках: російський підполковник з дружиною померли під час любовних утіх

Лежали побиті  в підгузках: російський підполковник з дружиною померли під час любовних утіх
Російський підполковник і його дружина померли під час БДСМ-оргії. Фото: PIXABAY.COM

У підмосковній Балашисі знайшли мертвими 44-річного російського підполковника та його 45-річну дружину. Тіла 14 січня виявила їхня донька. Обоє були одягнені у підгузки, а в квартирі були розкидані секс-іграшки, наркотики та віагра.

Подружжя померло під час БДСМ-сесії під наркотиками. Про це пише МК.

За даними видання, того дня чоловік, який працював в службі безпеки одного з банків, не з'явився на роботу без попередження. Донька отримала дзвінок від начальника свого батька. Пішла додому до батьків. Обидва лежали на ліжку, одягнені в підгузники. Тіла померлих були покриті гематомами. На місці оперативники виявили секс-іграшки і пристосування для БДСМ, а також наркотичні речовини, збуджуючі засоби, віагру та шприци. Експерти з'ясували, що спочатку померла жінка, а потім її чоловік - на його руках знайшли сліди від уколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Задушив під час сексу – в Росії затримали спортсмена з України

Дочка померлих розповіла, що знала про таке захоплення батьків. Вони часто закривалися будинку і просили її заздалегідь привезти їм продукти і підгузники. За її словами, батьки могли усамітнюватися таким чином на цілий тиждень. Також одного разу жінка скаржилася сусідам на те, що чоловік розпускає руки. На деякий час вона переїхала в орендоване житло, однак незабаром повернулася до чоловіка. Донька свого часу теж покинула рідний дім через те, що, за її словами, батько її бив і вимагав підчинятися йому.

Видання зазначає, що померлий підполковник служив в елітному підрозділі спецслужби і брав участь в одній з операцій в Чечні.

Під час сексу з 23-річною туристкою в автомобілі на околиці Ріміні помер італійський плейбой Мауріціо Дзанфанті, 63 роки. За попередніми даними, у нього стався інфаркт.

Зараз ви читаєте новину «Лежали побиті в підгузках: російський підполковник з дружиною померли під час любовних утіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі