пʼятниця, 24 січня 2020 15:34

Коронавірус: закрили Макдональдз, Діснейленд і частину Китайської стіни

Коронавірус: закрили Макдональдз, Діснейленд і частину Китайської стіни
Також у Пекіні закрили відомі храми, зокремаі храм Лами

Влада Китаю закрила для туристів частину Великої китайської стіни у зв'язку з поширенням нового коронавірусу.

Деякі ділянки Великої стіни будуть закриті з суботи, 25 січня, на перевалі Цзюйюн, біля Пекіна, повідомляє Reuters.

В деяких місцях у відвідувачів будуть вимірювати температуру. Крім цього, міністерство культури і туризму Китаю закликало туристичні агентства призупинити продаж турпакетів по країні та за її межами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розказала про коронавірус

Також у Пекіні закрили відомі храми, зокрема храм Лами, а також Заборонене місто, який є найвідомішою туристичною пам'яткою столиці.

Призупинила роботу мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's у п'яти містах китайської провінції Хубей. Керівництво парку розваг Діснейленд у Шанхаї також оголосило про закриття комплексу у зв'язку з небезпекою.

Окрім цього, канадська компанія Cirque du Soleil, яка організовує циркові шоу в усьому світі, оголосила про скасування вистав на сході Китаю, у провінції Чжецзян.

Китай закрив на карантин місто Ухань, в якому живуть 11 млн людей, аби не допустити поширення смертельного коронавірусу. Також влада Китаю закрила міста Эчжоу, Чібі, Чжицзяне, Хуанши, Сянтао, Ениши, Цяньцзяне і Сяньнине.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус: закрили Макдональдз, Діснейленд і частину Китайської стіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі