вівторок, 25 лютого 2020 22:25

Коронавірус: розповіли про ситуацію в Італії

Коронавірус: розповіли про ситуацію в Італії
Кількість хворих в Італії зросла до 322 осіб. Фото: Prm

В Італії станом на вечір вівторка, 25 лютого, зафіксовано 322 випадки зараження Covid-2019.

Протягом дня від коронавірусу померло ще дві людини, таким чином загальна кількість загиблих в Італії становить 11 осіб. Про це повідомляє ANSA.

"В Італії 11 підтверджених жертв коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

Останніми чотирма жертвами смертельного вірусу стали 84-річний житель Нембро у провінції Бергамо, 91-річний чоловік із Сан-Фіорано, 83-річна жінка з Кодоньо, провінція Лоді і жінка 76-річного віку, яка була напередодні госпіталізована у відділення реанімації в Тревізо.

У ВООЗ заявили, що Італія вжила належних заходів щодо стримування поширення нового коронавірусу, зосереджуючи увагу на припиненні подальшої передачі від людини до людини.

"Заходи, прийняті італійським урядом або регіональними урядами, були досить сильними і, швидше за все, повинні допомогти максимально якісно стримувати цей вірус", - сказав представник ВООЗ Крістіан Ліндмаєр.

Сьогодні влада італійського регіону Ломбардія опублікувала список населених пунктів, які повністю закриті на карантин через спалах коронавірусу в країні. Міста були перетворені так звані "червоні зони", які були створені для запобігання поширенню коронавірусу. Карантин був введений у:

-Кодоньо;
-Кастільйоні-д'Адда;
-Казальпустерленго;
-Фомбьо;
-Малео;
-Сомаліу;
-Бертоніко;
-Терранова-дей-Пассеріні;
-Кастельгерундо;
-Сан-Фіорано.

Як зазначається, в'їзд і виїзд у "червоні зони" під суворою забороною. Крім того, в містах закрили залізничні станції та зупинки громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус зафіксували у ще одній країні Європи

В Румунії зафіксували перший випадок зараження коронавірусом. COVID-19 виявили у людини, яка повернулася з Італії.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус: розповіли про ситуацію в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі