понеділок, 12 лютого 2018 13:05

Конфлікт "духовних скрєп": росіянку вигнали з Єгипта через танець живота - скандальне відео

Автор: офіційна сторінка танцівниці на Facebook Gawhara Dancer
  Катерина “Gawhara" Андреєва потрапила під депортацію через надмірно спокусливий танець живота.
Катерина “Gawhara" Андреєва потрапила під депортацію через надмірно спокусливий танець живота.

Агентство національної безпеки Єгипту назвало російську танцюристку 31-річну Катерину Андреєву "загрозою національній безпеці" та вигнало з країни.

Формальним приводом став танець живота та сукня для нього. Урядовці розсудили, що вбрання мало невідповідний вигляд, повідомляє Еgypt Іndependent.

Відео з танцем швидко розлетілося мережею. Жінку звинуватили у тому, що "підбурювала до розпусти" та "викликала сексуальні бажання".

Скандальне відео можна побачити нижче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поп-зірка потрапила за ґрати через "непристойний" кліп

Катерина, котра працювала під псевдонімом Gawhara, запевняє — сукня така ж, як у її колег.

Юрист дівчини, Могамед Салех, зазначив що сукня відповідає всім вимогам країни. Додав, що Катерина була єдиною росіянкою, котра мала офіційний дозвіл на роботу в Єгипті.

Єгипетській співачці 37-річній Шерін Абдель Вахаб заборонили виступати через жарт про річку Ніл. Під час одного із виступів співачки, відомої за сценічним ім'ям Шерін, її попросили заспівати пісню "Чи пив ти колись із Нілу?". У відповідь співачка пожартувала, що, випивши води із Нілу, можна заразитися глистами.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт "духовних скрєп": росіянку вигнали з Єгипта через танець живота - скандальне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі