четвер, 18 липня 2019 09:56

"Коли всіх вас знищать, займуться поляками, потім болгарами" - у Жириновського черговий приступ істерики

"Коли всіх вас знищать, займуться поляками, потім болгарами" - у Жириновського черговий приступ істерики
Депутат Держдуми Росії Володимир Жириновський. Фото із відкритих джерел.

Скандальний російський політик Володимир Жириновський ледь не зірвав ефір кремлівським пропагандистам через напад антиукраїнського маразму.

У студії телепередачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1" вона почав кидатися на інших спікерів і не дав можливості нікому висловитися.

Його демарш почався із суперечки з українським екс-нардепом Олександром Ковтуненком із приводу історії України.

"Україна – її не було ніколи! Її створили більшовики! Дайте мені документ XVIII століття, де буде написано "українська держава з кимось уклала угоду". Дайте мені документ ХІХ століття! Немає жодного документа! Ніхто ніколи не укладав жодних угод із Україною! Це породження радянської влади! Усі говорили російською та були росіянами! Ми вас зробили! 80% росіян змусили записати себе в паспортах "українець"! Із України ви всі вперті, тупі й хворі! Ви напівросіяни, напівукраїнці. Напівдержава, напівтериторія!" – істерично кричав Жириновський, ображаючи опонентів.

Ковтуненко заперечив йому, зазначивши, що українці розмовляли рідною мовою, починаючи з Х ст. Депутат Держдуми, навпаки, взагалі перейшов на погрози про розправу.

"Ви обережні будьте, ми ж записуємо всі ваші виступи. Потім будете доводити слідчим, що ви не хамили тут, не займали антиросійську позицію. Це не погрози. Для вас усіх камери готові! Всі постанете перед судом! Я вам даю товариську пораду – акуратніші будьте! Попереду – поліцейський режим у масштабах всієї Європи. Демократія закінчилася, демократії в Європі більше не буде!" – звернувся одіозний голова ЛДПР до українського екс-депутата.

"Скоро ви всі здохнете від чуми! А ми вам медичну допомогу надавати не будемо! Жоден лікар із Росії до вас не приїде! Вам судилося найгірше – ви лабораторія для знищення європейців. Коли всіх вас знищать, займуться поляками, потім болгарами, всіх слов'ян знищать! Потім займуться австрійцями, голландцями. Ми, росіяни, будемо спостерігати за загибеллю Європи!" – вкотре пригрозив Жириновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський суд продовжив арешт полоненим морякам

Cпроби ведучих-пропагандистів втихомирити цей сплеск агресії не увінчалися успіхом, і несамовитий Жириновський з України перемкнувся на всю Європу, пообіцявши їй зникнення.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ, що вносить поправки до закону про надання російського громадянства українцям за спрощеною процедурою. Як зазначається, тепер на отримання громадянства в спрощеному порядку зможуть розраховувати українці, які проживали не тільки в "окремих районах Донецької та Луганської областей України", а й жителі цих областей загалом.

Зараз ви читаєте новину «"Коли всіх вас знищать, займуться поляками, потім болгарами" - у Жириновського черговий приступ істерики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі