вівторок, 23 лютого 2021 12:53

Китайці виявили велике нафтове родовище

Китайці виявили велике нафтове родовище
Компанія оцінює, що середньодобовий обсяг видобутку нафти і газу зі свердловини становить відповідно 300 тонн і 150 тис куб. м. Фото: pixabay

Китай знайшов нове нафтове родовище в Бохайській затоці.

Знайдені запаси мають об'єм не менше як 100 млн т, повідомила Китайська національна офшорна нафтова корпорація - CNOOC.

Родовище "Бочжун 13-2" розташоване в центральній частині Бохайської затоки. За 140 км від нього є місто центрального підпорядкування Тяньцзінь, Північний Китай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на нафту перевищили $63

5223 м становить глибина, на яку пробурили розвідувальну свердловину. Саме в ній знайшли продуктивний нафтогазовий пласт завтовшки 346 м. Компанія оцінює, що середньодобовий обсяг видобутку нафти й газу зі свердловини становить відповідно 300 т і 150 тис. куб. м.

Також у CNOOC вважають, що відкриття родовища "Бочжун 13-2" є великим проривом у розвідувальних роботах в акваторії Бохайської затоки.

У Саудівській Аравії відкрили 4 нові родовища нафти і газу в різних районах королівства. Компанія Saudi Aramco, що виявила нові поклади, працює над визначенням площі та розмірів виявлених родовищ.

Зараз ви читаєте новину «Китайці виявили велике нафтове родовище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі