пʼятниця, 17 серпня 2018 10:52

Китай відпрацьовує удари по США - Пентагон

Китай відпрацьовує удари по США - Пентагон
Китай готується до нападу на США, стверджують у Пентагоні. Фото:Финансовый клуб

Китай активно відпрацьовує удари по США під час військово-морських навчань.

Також Пекін займається розробкою дальніх бомбардувальників і ядерного озброєння для них, йдеться у доповіді американського оборонного відомства.

Народно-визвольна армія Китаю проводить навчання у районах, які мають критичне значення. А маневри бомбардувальників навчають пілотів робити удари по США та об'єктах союзників. Також Китай будує форпости на морі, аби контролювати спірні регіони у Південно-Китайському морі. Розробляє дальній надзвуковий стратегічний бомбардувальник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США розмістять під боком у Росії військову базу

"Використання і впровадження ядерних бомбардувальників вперше забезпечить Китай ядерної тріадою - системами удару на землі, в морі і в повітрі", - вважають у Пентагоні.

Китай проводить програму модернізації війська і використовує методи військової, кібернетичної загрози та економічного шантажу, щоб встановити панування в регіоні.

Туреччина відчуває значне знецінювання національної валюти. Після введення американських санкцій проти двох урядовців та збільшення мита на ввезення турецьких металів, ліра за день девальвувала на 13,7%. За останній місяць курс долара в Туреччині зріс вдвічі. Для українських туристів це може бути вигідним.

Зараз ви читаєте новину «Китай відпрацьовує удари по США - Пентагон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі