неділя, 26 вересня 2021 06:05

Кілери вбили гангстера прямо в залі суду

Кілери вбили гангстера прямо в залі суду
Скріншоти вбивства гангстера в суді / Indian Express

Сумнозвісного індійського гангстера застрелили в залі суду двоє кілерів, замаскованих під адвокатів.

Вбивць під час перестрілки застрелила поліція. Про це пише Indian Express.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жили в Індії за британського панування - добірка фото

Найбільш розшукуваний бандит в Делі, 30-річний Джітендер Гогі, був на судовому засіданні у справі про вбивство. У минулому році його заарештували за звинуваченням у замаху на вбивство, вимаганні, незаконному зберіганні зброї, викраденні автомобілів і захопленні земель. Наймані вбивці чекали в залі суду, коли Гогі викликали на допит. Через кілька хвилин після його прибуття вбивці вихопили пістолети і відкрили вогонь.

У гангстера потрапили шість куль, і його доставили в найближчу лікарню, де він помер. Озброєна поліція на місці застрелила двох вбивць.

Влада заявила, що це були члени конкуруючої місцевої банди, але їх імена не розголошуються.

За даними місцевих ЗМІ, бойовики були членами банди, очолюваної ув'язненим гангстером Тіллі Тайпурія. Вбивство сталося через кілька місяців після того, як один із соратників Гоги втік з-під варти, коли прибув до зали суду.

Влада Індії розслідують справу, в якому 15-річна дівчинка неодноразово піддавалася групового згвалтування протягом приблизно дев'яти місяців. Поліція Мумбаї заарештувала 28 осіб в зв'язку з передбачуваними зґвалтуваннями, які почалися в січні.

Зараз ви читаєте новину «Кілери вбили гангстера прямо в залі суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі