пʼятниця, 24 липня 2020 14:39

Кадиров запровадив проти Держсекретаря США смішні санкції

Кадиров запровадив проти Держсекретаря США смішні санкції
Кадиров заборонив в'їзд Помпео. Фото: Reuters

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров ніяк не заспокоїться після введення проти нього та його сім'ї американських санкцій. Спочатку він опублікував фото з кулеметами і згадав Держсекретаря США Майка Помпео, тепер заборонив главі Держдепартаменту в'їзд у Чечню.

Крім того, Кадиров заявив, що заблокував усі рахунки Помпео в чеченських банках, повідомляє інтернет-газета "Грани.Ру".

Також опубліковано відео з Кадировим, в якому він заявляє, що раніше запрошував Помпео в гості. Тепер запрошення скасовується, а главу Держдепартаменту включено "в усі санкції, які є в республіці".

Держсекретар США не став відповідати на ці заяви. Та й не відомо, чи має він взагалі якісь рахунки у чеченських банках.

У своїй промові Кадиров також чомусь згадав Службу безпеки України. Чеченський лідер заявив, що отримав від спецслужб якусь інформацію, ніби афроамериканця Джорджа Флойда вбили на замовлення Помпео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сторінку Рамзана Кадирова в Instagram заблокували

Крім того, в своєму Telegram-каналі Кадиров обурився, що санкції були введені проти його дружини і 2 старших дочок.

"Гаразд, коли б я був сто разів порушником прав людини, то як ви пояснюєте санкції проти моєї дружини і моїх дочок? ...До речі, у мене, крім старших двох дочок, ще 12 дітей! Сміливо включайте і їх у санкційні списки", - написав він.

Цікаво, що з приводу американських санкцій лідер Чечні турбується вже кілька днів. Тільки Держдепартамент США назвав Рамзана Кадирова відповідальним за порушення прав людини в Чечні і заборонив в'їзд - Кадиров опублікував у Telegram фотографію з 2 кулеметами і згадав Помпео.

Наступного дня Муфтіят Чечні оголосив Держдепартамент "терористичною організацією №1". І в цей же день Кадиров опублікував відео, в якому запросив в гості Помпео - нібито, щоб той сам побачив, чи є в Чечні порушення прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров запровадив проти Держсекретаря США смішні санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі