середа, 21 квітня 2021 09:41

Johnson&Johnson відновлять постачання вакцин в ЄС попри утворення тромбів після щеплення

Johnson&Johnson відновлять постачання вакцин в ЄС попри утворення тромбів після щеплення
Johnson&Johnson відновлять постачання вакцин. Фото: Reuters

Компанія з виробництва вакцин проти коронавірусу Johnson&Johnson відновлює постачання своїх препаратів після того, як отримала рекомендації від Європейського агентства з лікарських засобів, EMA, додати на етикетку попередження про ризики утворення тромбів.

Про це повідомило видання Reuters.

"Це надзвичайно рідкісна подія. Ми сподіваємося, що, ознайомивши людей із цим, а також надавши чіткі діагностичні та терапевтичні рекомендації, ми зможемо відновити довіру до нашої вакцини", — прокоментували в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали можливу причину утворення тромбозу після щеплення вакциною Johnson&Johnson

На етикетці тепер написано попередження про утворення тромбів, інструкція, як розпізнати рідкісний побічний ефект і як лікувати.

Johnson&Johnson відновлять постачання вакцин до ЄС, Норвегії та Ісландії. Також компанія працюватиме над відновленням клінічних випробувань препарату.

Центри з контролю захворювань і Управління з контролю за харчовими продуктами й ліками США рекомендували призупинити використання вакцини виробництва Johnson&Johnson. Таке рішення ухвалили після того, як у 6 осіб після щеплення утворилися тромби.

Зараз ви читаєте новину «Johnson&Johnson відновлять постачання вакцин в ЄС попри утворення тромбів після щеплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі