середа, 11 вересня 2019 03:21

Ізраїль наніс декілька авіаударів по території сектору Газа

Ізраїль наніс декілька авіаударів по території сектору Газа
Ізраїль обстріляв Сектор Газа. Фото: Reuters

Ізраїльські військові літаки завдали ударів по об'єктах в секторі Газа у відповідь на ракетний обстріл території Ізраїлю.

Ізраїльські винищувачі атакували в 15 військових цілей ХАМАС в північній і центральній частинах сектора Газа у відповідь на ракетний обстріл міст Ашдод і Ашкелон, повідомило агентство Сіньхуа з посиланням на службу безпеки.

"Деякий час тому винищувачі Армії оборони Ізраїлю завдали ударів по 15 терористичних цілях в північній і центральній частинах сектора Газа, включаючи ряд військових цілей і об'єктів військово-морських сил ХАМАС, а також майстерні з виробництва зброї і підземний тунель, що належить руху ХАМАС. Атака була здійснена у відповідь на ракетний обстріл з сектора Газа території Ізраїлю напередодні ", - йдеться в поширеному військовими заяві.

"Армія оборони Ізраїлю буде і надалі протидіяти спробам завдати шкоди ізраїльським цивільним особам і вважає ХАМАС відповідальним за будь-які події, що відбуваються або вихідні з території сектора Газа", - додали в прес-службі.

Інформації про постраждалих поки не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп звільнить Іран від терористів - Алі Реза Резазаде

Конфлікт між Ізраїлем і сектором Газа загострився. 13 червня система ППО "Залізний купол" перехопила ракету над кибуцем Нірім. Ракетні тривоги прозвучали в Ашкелоні і по периметру сектора Газа.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль наніс декілька авіаударів по території сектору Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі