понеділок, 28 вересня 2020 16:42

Із пасторки в бісексуалки: в США служителька церкви стала стриптизеркою
5

Ніколь Мітчелл покинула церкву і стала стриптизеркою
Фото: Instargam
Ніколь Мітчелл покинула церкву і стала стриптизеркою
Ніколь Мітчелл покинула церкву і стала стриптизеркою
Ніколь Мітчелл покинула церкву і стала стриптизеркою
Ніколь Мітчелл покинула церкву і стала стриптизеркою

36-річна американка Ніколь Мітчелл із Міннесоти, яка працювала пасторкою-євангелісткою, назавжди залишила церковну діяльність, аби здійснити свою мрію стати стриптизеркою.

Жінка зрозуміла, що є бісексуальною і пансексуальною. Усвідомити свою орієнтацію їй допоміг спектакль на ЛГБТ-тему і красиві жінки в Instagram, повідомляє New York Post.

"З юних років я фантазувала про те, щоб стати стриптизеркою. Але родина переконувала, що мої бажання і моє тіло є споконвічно грішними й поганими. Мене вчили, що жінкам не дозволено бути лідерами - їхнє місце на кухні та з дітьми. Щоб хоч якось наблизитися до мрії, я вирішила стати пасторкою через свою любов до виступів. Я розуміла - якщо розкрию свою орієнтацію, втрачу все, тому що церква не вітає таких людей", - поділилася Мітчелл.

Жінка виховувалася у суворій баптистській сім'ї і, звісно, батьки хотіли побачити доньку в майбутньому спокійною, стриманою та милою. Однак мрії Мітчелл не збігалися з бажаннями її родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знялася в пікантній позі: Каменських поділилася своїми правилами харчування та фото з відпочинку

Вона почала зніматися в фотосесіях оголеною - спочатку для душі, потім для заробітку. Згодом пішла зі сфери теології та присвятила себе стриптизу. За її словами, тепер вона щасливіша, ніж будь-коли.

"Я плакала, бо ніколи в житті не відчувала себе сакральніше. Ніколи не відчувала себе настільки сексуальною і розкутою. Моя сексуальність неймовірно цілюща та священна. І коли я показую цей дар людям, він їх благословляє", - заявила Мітчелл.

Вона розлучилася з чоловіком, з яким у шлюбі виховувала 3 дітей, і створила акаунт на OnlyFans, де продає свої еротичні фото.

Секс і хорошу їжу Папа Римський Франциск назвав "божественним" задоволенням. Він розповів про це в інтерв'ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книжки TerraFutura.

Зараз ви читаєте новину «Із пасторки в бісексуалки: в США служителька церкви стала стриптизеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі