середа, 09 травня 2018 17:29

Італієць вбив дружину з України і застрелився

Італієць вбив дружину з України і застрелився
Весільне фото Антоніо Жирарді і Марини Новожилової. Фото dp.informator.ua

У місті Мелфі в Італії охоронець Антоніо Жирарді застрелив свою дружину Марину Новожилову - жінку з Дніпра. Чоловік повернувся з роботи і вистрілив у дружину з табельної зброї прямо в серце. Через деякий час Жирарді покінчив життя самогубством.

"Чоловік на ґрунті ревнощів вбив її, а потім і себе. Антоніо працював охоронцем. Він вистрілив Марині в серце з табельної зброї. Антоніо повинен був здати нічну зміну і прийти додому до 6 ранку. Але він покинули зміну раніше, що пізніше змусило колег відправитися на пошуки Антоніо", - про це розповіла Олена Яновська, сестра вбитої, яка разом зі своїм чоловіком і сином гостювали у молодої сім'ї в Італії.

Вбивство сталося в родинному домі, в самому центрі міста. Про подію в поліцію повідомив сусід, який близько 7:30 ранку почув постріли з дому, де пізніше були виявлені тіла. Тіла виявив чоловік сестри Марини Новожилової.

Пара одружилася 23 жовтня 2017 року. На даний момент мотив невідомий - слідчі розглядають всі можливі версії. За попередніми даними, пара перебувала в процесі розлучення, а Антоніо Жирарді не хотів розривати шлюб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінського терориста вбили в Мілані.

Тіло 43-річної українки Софії Мельник знайшли у горах провінції Тревізо, Італія. На ньому виявлено сліди насильницької смерті. 15 листопада 2017 року пропала безвісти. Через десять днів її співмешканець наклав на себе руки. Поліція підозрює його у вбивстві українки через ревнощі.

Зараз ви читаєте новину «Італієць вбив дружину з України і застрелився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі