середа, 05 серпня 2020 18:28

Італія може повернути собі острів, який купив син колишнього власника "Мотор Січі"

Італія може повернути собі острів, який купив син колишнього власника "Мотор Січі"
Острів є заповідником. Фото: Davide Papalini

Влада Італії вивчає обставини придбання острова Галлінара сином колишнього власника компанії "Мотор Січ" Олександром Богуслаєвим.

Газета Corriere Della Sera зазначає, що острів остаточно ще не продали.

Лігурійський острів є природним заповідником з 1989 року. Він може підлягати обмеженням. Держава може скористатися пріоритетним правом на його придбання.

"Компетентні органи міністерства вивчають документи, наявні обмеження і наші пріоритетні права", - сказав міністр культурної спадщини і культурної діяльності Італії Даріо Франческіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабінович купив телеканал

"Острів настільки важливий для нас і для прибережних муніципалітетів цього району з туристичної точки зору, що я вважаю правильним вивчити всі процедурні аспекти продажу", – заявив Ріккардо Томатіс, мер міста Альбенга, найближчого до острова.

Син ексвласника компанії "Мотор Січ" Вячеслава Богуслаєва Олександр придбав острів Галлінара, який розташований біля берегів італійської Лігурії, за €10 млн.

Зараз ви читаєте новину «Італія може повернути собі острів, який купив син колишнього власника "Мотор Січі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі