пʼятниця, 18 вересня 2020 10:21

Ірландський аеропорт утретє став наймальовничішим у світі

Ірландський аеропорт утретє став наймальовничішим у світі
Iрландський аеропорт "Донегол" / The Irish Times

Платформа для бронювань авіарейсів PrivateFly склала щорічний рейтинг топ-10 аеропортів з наймальовничішим видом.

Для складання рейтингу вибрали голосування понад 6 тис. найактивніших авіапасажирів. Голосування проводили з лютого по березень, коли ще не ввели жорстких карантинних обмежень. Про це пише CNN.

Третій рік поспіль переможцем став ірландський аеропорт "Донегол", що на півночі острова. Летовище міститься поруч з порізаною береговою лінією, біля незайманих пляжів та схилів гори Ерріґал.

Друге місце - за аеродромом "Мсебе" в Танзанії. Його розташовано в Національному парку Руаха.

Третє місце - за грецьким Національним аеропортом острова Скіатос в Егейському морі. Відомий завдяки короткій злітно-посадковій смузі та близькості до дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООН назвала шокувальні втрати світового туризму через пандемію

"Цього року більшість із нас літали рідше, але ці прикінцеві посадки - бажане нагадування про надихаючу силу подорожей і авіації. Це додає натхнення для майбутніх пам'ятних польотів", - заявив генеральний директор британської платформи для бронювання PrivateFly Адам Твіделль.

До топ-10 увійшли також Міжнародний аеропорт Мельбурна у Флориді, аеропорт "Барра" в Шотландії, аеропорт "Бора-Бора" у Французькій Полінезії, голландський Міжнародний аеропорт імені принцеси Юліани на карибському острові Сен-Мартен, аеропорт острова Праслен на Сейшелах, аеропорт у Дубаї та аеропорт "Наді" на Фіджі.

Зараз ви читаєте новину «Ірландський аеропорт утретє став наймальовничішим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі