пʼятниця, 03 листопада 2017 06:06

Іноземців шокував секс посеред нічного клубу в Росії

Іноземців шокував  секс посеред нічного клубу в Росії
Після скандалу Ксенія стала героїнею ТВ-шоу, хоч і обіцяла їх не відвідувати, аби не бути схожою на ще одну "зірку" - Діану Шуригіну

Міжнародна спільнота обурена статевим актом, котрий вчинили молоді люди на підпитку в Нижньому Новгороді.

Австрійські читачі Heute із запалом обговорюють вчинок російських студентів

18-річна Ксенія, студентка педвузу, та Родіон, слухач академії МВС, зайнялися коханням просто біля барної стійки.

Російські ЗМІ пояснили, що "слухач академії" - це той, хто має профільну освіту, але відвідує заняття на курсах підвищення кваліфікації.

ОБЕРЕЖНО! ВІДЕО МІСТИТЬ СЦЕНИ СЕКСУАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ

Після того, як відео переглянули тисячі користувачів, дівчина вийшла в прямий ефір через інтернет-трансляцію, перепросила за свою поведінку.

Дівчина зізналася, що випила забагато і їй "трішки сумненько", що так сталося. "Ну так, на людях. Але з усіма трапляється", -сказала Ксенія. Вона наголосила, що секс відбувся за спільної згоди.

Ксенія самостійно написала заяву на відрахування, Родіона виключили за рішенням педколективу.

Резонансне відео потрапило а очі європейським ЗМІ.

Австрійське видання Heute наголосило, що парочка явно не схожа на закоханих і відзначило, що хлопець продемонстрував неабиякі уміння в плані сексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська Кім Кардаш'ян на Хелловін вбралася у сексуальний костюм

Видання запустило онлайн-опитування на тему "Чи займалися ви сексом у клубі?" із варіантами відповіді "Так, просто на танцмайданчику", "Так, але не на танцмайданчику", "Ні, але планую", "Ні і не хотілось би" та "Без поняття. Я був надто п'яним(ою), не можу пригадати". На питання відповіли більше 300 чоловік. Більшість з респондентів відповіли, що не хотіли б такого сексу.

myopinion

Хочете публічного сексу — йдіть до свінгер-клубу. Там ніхто цим не переймається. В звичайному диско-клубі туалет може бути навіть кращим варіантом. Хоч, звісно, мені не сподобалось би, аби хтось постійно стукав у двері. Правильно, що хлопець не буде поліцейським. Правоохоронці є зразком для суспільства."

decency

В Австрії за таке на 6 місяців посадили б до в'язниці. Не може бути такого, щоб публічний секс розцінювався як щось нормальне!

franka

Все треба робити з міркувань моралі! Якщо кожен почне займатися сексом, де йому заманеться, то почнеться Содом і Гомора.

SockenRambo

Це смішно! Ваша лицемірна мораль просто нестерпна! Та ви перші б зупинилися, щоб повитріщатися! Вони не діти. Готовий побитися об заклад на зарплату, що якщо ми переглянемо їх інтернет-історію, ми знайдемо там непристойності.

Російські правоохоронці кваліфікували подію як "дрібне хуліганство". Покарання за нього — штраф у розмірі 500 - 1000 рублів або адміністративний арешт на термін о 15 діб.

Підстав для покарання Ксенії та Родіона російські поліціянти поки не виявили — проводять перевірку доказів, повідомляють російські ЗМІ.

Голлівудські зірки відсвяткували Хелловін у відвертих образах, дехто зі знаменитостей відмовився від білизни і зробив еротичну фотосесію для своїх фанатів. Зірка "Рятувальників Малібу" Алісія Арден, зірки реаліті-шоу Корін Олімпус, Клаудія Романі, Ліза Аппельтон вражали відвертими образами. Акторка Аріель Вінтер змінила кілька спокусливих костюмів, а модель Емілі Ратажковські приголомшила прозорим боді.

Зараз ви читаєте новину «Іноземців шокував секс посеред нічного клубу в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі