вівторок, 15 червня 2021 13:11

Ілон Маск продав майже всі будинки, щоб вкласти в колонію на Марсі

Ілон Маск продав майже всі будинки, щоб вкласти в колонію на Марсі
Маск сказав, що продає останній будинок, який знаходиться в районі затоки Сан-Франциско / Getty Images

Гендиректор компанії Tesla Ілон Маск заявив, що планує продати свій "останній будинок" для фінансування колонії людей на Марсі.

Засновник SpaceX і технологічний мільярдер пообіцяв продати все своє майно й "не мати дому" перед запуском колонії на Марсі 2050 року. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск запустив у космос супутник

У нього залишився будинок у районі затоки Сан-Франциско. Він його вже здає в оренду для проведення різних заходів.

"Вирішив продати свій останній будинок", - написав Маск у неділю в Twitter.

"Щоб побудувати місто на Марсі, буде потрібно багато ресурсів. Хочу мати змогу зробити якомога більший внесок у розвиток колонії. Це означає, що потрібен великий капітал", - сказав Маск.

Він також раніше, у середу, написав у Twitter: "Так, продав свої будинки, за винятком одного в районі затоки Сан-Франциско, який здаю в оренду для проведення заходів. Робота над стійкою енергетикою для Землі в Tesla й захист майбутнього завдяки створенню багатопланетного життя за допомогою SpaceX – ось моя мета".

Американський автовиробник Tesla знову почне продавати електрокари за біткоїни, якщо отримання цього різновиду криптовалюти буде екологічно чистим. Про це повідомив у Twitter Маск. Це станеться, коли криптовалюта на 50% вироблятиметься з екологічно чистої сировини.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск продав майже всі будинки, щоб вкласти в колонію на Марсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі