четвер, 12 жовтня 2023 09:41

Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros через колишню
3

Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros через Ембер Герд
Фото: Скріншот
Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros через Ембер Герд
Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros через Ембер Герд

Американський мільярдер, засновник Tesla і SpaceX 54-річний Ілон Маск всерйоз погрожував керівникам кінокомпанії Warner Bros. "спалити їх до тла".

Такі погрози від Маска та його команди юристів начебто пролунали у листі, що Ілон надіслав компанії, коли зустрічався з акторкою Ембер Герд. Про це пише Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Вілла Сміта заявила, що не живе з чоловіком уже сім років

На той момент акторка працювала над другою частиною фільму "Аквамен". Поширювались чутки, що її стосунки з головним актором Джейсоном Момоа були не найкращими і керівництво хотіло знайти актрису "з якою було б більше хімії".

Тоді ж з'явився Маск із погрозами. Як повідомляють інсайдери, саме через нього актриса не втратила роботу і продовжила зніматися в стрічці.

Раніш Ілон Маск таємно подав до суду на свою колишню, співачку Grimes щодо батьківських прав на їхніх дітей. Батько винахідника, Еррол, прокоментував вчинок сина. Попри те, що він і сам оформив опіку над дітьми після розлучення з матір'ю Маска, заявив, що жінка відіграє важливу роль у вихованні дітей.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск погрожував спалити Warner Bros через колишню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі