понеділок, 12 серпня 2019 14:11

Їхав на мотоциклі без шолома - юрист написав заяву на Путіна

Їхав на мотоциклі без шолома - юрист написав заяву на Путіна
Російський юрист написав заяву на Путіна: в Криму їхав на мотоциклі без шолома. Фото: .krymr.com

Російський юрист Максим Чихунов написав заяву на президента Росії Володимира Путіна про притягнення до адміністративної відповідальності за їзду на мотоциклі без шолома.

10 серпня Путін був гостем байк-шоу мотоклубу "Нічні вовки" "Тінь Вавилона". Глава Росії приїхав до Севастополя за кермом мотоцикла "Урал". За ним на пасажирському сидінні сидів т.в.о. "губернатора" Севастополя Михайло Развожаєв, а в колясці – російський "глава Криму" Сергій Аксьонов.

Заява була направлена через інтернет-приймальню начальнику відділу ДІБДР у місті Севастополь. Про правопорушення Чихунов дізнався з мережі Інтернету. Він також попросив притягнути до відповідальності й інших учасників автопробігу, пише Крим.Реалії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Редактор "Ехо Москви" приїхав до Києва відкривати проросійське радіо

Українське МЗС висловило протест у зв'язку із черговим неузгодженим із Києвом візитом президента РФ Володимира Путіна до окупованого Криму.

"Ця поїздка, як і усі попередні неузгоджені з українською стороною відвідання російськими посадовцями тимчасово окупованого регіону України, є грубим порушенням російською стороною державного суверенітету і територіальної цілісності нашої держави", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «Їхав на мотоциклі без шолома - юрист написав заяву на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі