вівторок, 22 червня 2021 11:07

Hyundai за кругленьку суму купила виробника собак-роботів

Hyundai за кругленьку суму купила виробника собак-роботів
Hyundai разом з Boston Dynamics розробляють виробничий ланцюг у сфері робототехніки. Фото: NASA

Група Hyundai Motor Group придбала контрольний пакет акцій американської компанії Boston Dynamics.

Розробника мобільних собак-роботів оцінили в $1,1 млрд, йдеться на сайті Boston Dynamics. Інші фінансові подробиці не розголошують.

Так, Hyundai володіє 80% часткою в Boston Dynamics, а японська компанія SoftBank через одну зі своїх афілійованих осіб зберегла за собою 20%.

Група очікує, що це допоможе прискорити розробку робототехніки з ширшими можливостями, включно зі створенням передових засобів мобільності, пристроїв для маніпуляцій та оптичних приладів. Boston Dynamics також матиме змогу розширити продуктову лінійку, збільшити глобальні продажі та підвищити якість обслуговування.

Hyundai разом з Boston Dynamics уже розробляють виробничий ланцюг у сфері робототехніки. Від виробництва комплектуючих для роботів до інтелектуальних логістичних рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаку-робота навчили робити дивовижні речі: відео

Дослідники NASA представили собак-роботів, які зможуть маневрувати під час космічних місій краще, ніж марсоходи. Роботів Au-Spot від Boston Dynamics зі штучним інтелектом оснащують набором сенсорного обладнання, щоб допомогти їм автономно переміщатися по Червоній планеті.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai за кругленьку суму купила виробника собак-роботів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі