пʼятниця, 18 червня 2021 18:31

Хотів утекти з карантину, упав і потрапив до лікарні

Хотів утекти з карантину, упав і потрапив до лікарні
Чоловік хотів втекти від карантину. Тепер буде лежати в лікарні / 7NEWS

В Австралії чоловік у спробі втекти з готелю, де відбував карантин, упав із балкона й ушкодив ногу. Тож тепер має лежати в лікарні.

29-річного чоловіка помістили на карантин у готель Pacific в австралійському Кернсі після прибуття в місто в п'ятницю, 18 червня. Як і всі люди в країні, він мав провести два тижні на карантині, але вирішив схитрувати. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертність в Україні виросла майже на 50%

Чоловік намагався покинути готель через балкон, але впав і зазнав легких травм ніг. Його доправили в лікарню.

Австралія значною мірою стримувала більшість спалахів коронавірусу завдяки суворому карантину, регіональному прикордонному контролю й швидкому відстеженню контактів між людьми. У країні з населенням 25 млн осіб із початку пандемії зареєстровано понад 30 тис. випадків захворювання й 910 смертей. Цього року в більшості регіонів не зареєстрували жодного випадку.

У країні вкололи 6,22 млн доз вакцин. 800 тис. осіб або 3,2% населення повністю вакциновані.

Кількість смертей від коронавірусу у світі перевищила 4 млн. Кількість жертв пандемії за останні 166 днів збільшилася на 2 млн. Перші 2 млн жертв було зареєстровано більш як за рік. Найбільша кількість смертей зареєстрована в США, Бразилії, Індії, Росії та Мексиці. Загалом у цих країнах виявили приблизно 50% всіх смертей, пов'язаних із Covid-19 у світі.

Зараз ви читаєте новину «Хотів утекти з карантину, упав і потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі