середа, 19 вересня 2018 08:14

"Хочу подивитися" - офіцер США прокоментував погрози Росії за збитий літак

"Хочу подивитися" - офіцер США прокоментував погрози Росії за збитий літак
Російська Федерація пообіцяла адекватні дії проти Ізраїлю за збитий літак ІЛ-20. Фото - Слово і Діло

Російська Федерація пообіцяла адекватні дії проти Ізраїлю за збитий літак ІЛ-20.

Саме Ізраїль Кремль звинуватив у катастрофі. Однак подібні звинувачення - абсолютно безпідставні. Про це заявив капітан ВМС США Гаррі Табах. Він додав, що дуже хоче подивитися на "адекватну відповідь", про яку говорять росіяни, передає "Обозреватель".

"Нехай вони спробують. Я б хотів подивитися, як їхні літаки, їхні знамениті С-300 і С-400 будуть знищувати ізраїльські F-35. Вони розуміють, що вони не літають проти якихось інших літаків. Навіть я, не льотчик, розумію, що вони літали знищувати наземні цілі. І коли з'явився інший літак, вони б не збили його помилково. Вони б увійшли з ним у контакт, вони б бачили, чий це літак. Ізраїльтяни - високопрофесійні льотчики", — сказав капітан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не повірив: як відреагували Україна та світ на російське "розслідування" катастрофи МН17

Всім зрозуміло, що Іл-20 збили саме сирійці, пояснив Табах. F-35, що перебувають на озброєнні ВПС Ізраїлю, просто не можуть збити "щось помилково".

Над Середземним морем збито російський літак Іл-20. Це сталося ввечері 17 вересня. При поверненні на авіабазу Хмеймім в 35 кілометрах від узбережжя Сирії зник зв'язок з екіпажем. На борту літака перебували 14 військовослужбовців. Їх доля невідома.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу подивитися" - офіцер США прокоментував погрози Росії за збитий літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі