четвер, 29 жовтня 2020 16:31

Хлопець під кайфом розкидав гроші з вікна

Хлопець під кайфом розкидав гроші з вікна
Місто Чуньцінь в центральному Китаї / Wikipedia

Китайська поліція заарештувала чоловіка, який викидав на перехожих гроші з вікна своєї квартири. Імовірно, він був під дією метамфетаміну.

Поліція повідомила, що 29-річний хлопець був у трансі після того, як прийняв наркотики в квартирі на 30-му поверсі будинку в місті Чуньціні. Про це пише британська The Guardian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країну, де найшвидше стають мільярдерами

Місцеві ЗМІ написали про зливу з банкнот із неба, а відео інциденту переглянули понад півмільйона разів. Рух на дорозі практично зупинився, бо десятки людей вийшли зі своїх авто на жваву дорогу, аби ловити банкноти. Хтось викликав поліцію, і чоловіка заарештували.

У поліції заявили, що хлопця затримали за вживання наркотиків. Перебуває під слідством і проходить лікування.

Випадки розкидання грошей трапляються в Китаї. У 2017-му в тому ж Чуньціні жінка розкидала за собою банкноти. Поліція заарештувала її, через натовп, що йшов позаду, і заважав руху. Місцеві ЗМІ писали, що розкинула так 16 тис юанів (67,6 тис грн – Gazeta.ua). Пояснила, що була в поганому настрої.

У минулому році чоловік розкинув 100 тис юанів (423 тис грн – Gazeta.ua) після важкого робочого дня, а потім просив людей повернути гроші. Поліція міста Шіші повідомила, що його дії призвели до пробки, бо люди почали битися, намагаючись відібрати гроші.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець під кайфом розкидав гроші з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі