субота, 22 червня 2019 17:39

Грузинські кафе підняли ціни для туристів із Росії

Грузинські кафе підняли ціни для туристів із Росії
На 20% більше платитимуть російські туристи у двох грузинських кафе. Фото: 24tv.ua

Кафе "Гарденс" у грузинському місті Батумі та ресторан "Езо" у Тбілісі збільшили ціни для російських туристів. Відтепер їм доведеться платити на 20% більше, ніж іншим відвідувачам.

Такий крок здійснили у зв'язку з антиросійськими протестами в Грузії та указом президента РФ Володимира Путіна скасувати всі авіарейси до країни, повідомляє "Грузія онлайн".

"Друзі, ми, напевно, єдине кафе в Батумі, яке не має меню російською мовою. Це був наш свідомий акт. Після останніх подій хочемо приєднатися до наших колег у Тбілісі й підвищити вартість обслуговування для російських туристів на 20%", - ідеться в заяві кафе "Гарденс".

Ресторан "Езо" ухвалив таке рішення у відповідь на окупацію Росією 20% грузинських територій - Абхазії та Цхінвальського регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії почали закривати авіарейси в Грузію

240 людей постраждали під час мітингів у столиці Грузії Тбілісі. 80 постраждалих - поліцейські, 31 - журналісти. 52 людини ще в лікарнях. Про це повідомив перший заступник міністра охорони здоров'я Грузії Заза Бокуа.

Зараз ви читаєте новину «Грузинські кафе підняли ціни для туристів із Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі