пʼятниця, 23 жовтня 2020 10:40

Громадянам ЄС із судимістю хочуть заборонити в'їзд в країну

Громадянам ЄС із судимістю хочуть заборонити в'їзд в країну
Фото: pixabay

Громадянам Європейського Союзу, які були засуджені до більш ніж року позбавлення волі, хочуть заборонити в'їзд до Великої Британії з 1 січня 2021 року. Про це повідомляє Sky News.

Зазначається, що після закінчення перехідного періоду після Brexit, іноземцям засудженим до ув'язнення терміном від одного року, буде заборонено в'їзд до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. Особам з м'якшими вироками також можуть заборонити в'їзд – в залежності від конкретної справи.

Ці пропозиції будуть незабаром будуть оприлюднені міністром внутрішніх справ Пріті Пател, пише видання.

"Занадто довго правила ЄС змушували нас допускати на наші вулиці небезпечних іноземних злочинців, які зловживають нашими цінностями та загрожують нашому способу життя. Велика Британія стане безпечнішою завдяки суворішому та чеснішому прикордонному контролю, де до іноземних злочинців, незалежно від громадянства, застосовуватимуться однакові норми", - пояснила Пател.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лондон втратить частину економічних зв'язків. Має заповнити нішу"

Велика Британія вийшла зі складу ЄС у ніч проти 1 лютого 2020 року. 1 січня 2021 року завершиться перехідний етап, передбачений угодою про Brexit.

Зараз ви читаєте новину «Громадянам ЄС із судимістю хочуть заборонити в'їзд в країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі