понеділок, 18 жовтня 2021 09:43

Ґрета Тунберґ виконала запальний хіт

Ґрета Тунберґ виконала запальний хіт
Ґрета Тунберґ виконала хіт 1980 років. Фото: facebook.com/gretathunbergsweden

Шведська екоактивістка 18-річна Ґрета Тунберґ з іншим активістом 17-річним Андреасом Маґнуссоном заспівала попхіт Ріка Естлі Never Gonna Give You Up.

Сталося це на молодіжному кліматичному заході Climate Live в Стокгольмі, пише Aftonbladet.

Це вперше, коли Тунберґ публічно виконувала пісні, зазначили журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґрета Тунберґ назвала світових лідерів балаболами

"Ми хотіли зробити іншим активістам кумедний сюрприз, тому що знаємо, як багато вони працювали над цим концертом. Зрештою, ми ж жартівливі одне з одним підлітки, а не просто злі діти, якими нас часто зображують ЗМІ", - ідеться в спільній заяві Тунберґ і Маґнуссона.

Пісню Never Gonna Give You Up обрали невипадково. Це інтернет-мем і розіграш, коли жертві надають посилання на кліп Never Gonna Give You Up під виглядом будь-якого іншого.

У Великій Британії в університеті Вінчестера встановили пам'ятник на повний зріст Ґреті Тунберґ. Студенти закладу заявили, що $33 тис., які пішли на створення статуї, краще було б витратити на щось потрібніше. Хоча студентська спільнота й підтримує позицію Тунберґ щодо змін клімату, статую назвали "марнославним проєктом".

Зараз ви читаєте новину «Ґрета Тунберґ виконала запальний хіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі