середа, 11 листопада 2020 07:33

Держсекретар США обіцяє передачу влади другій адміністрації Трампа

Держсекретар США обіцяє передачу влади другій адміністрації Трампа
Ебігейл Спанбергер заявила, що слова Помпео ставлять під загрозу глобальне лідерство США. Фото: Reuters

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що незабаром відбудеться плавна передача влади другій адміністрації Дональда Трампа.

Про це він сказав під час брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів про передачу влади Джо Байдену, повідомляє NYT.

"Світ має бути повністю упевнений в тому, що перехідний період 20 січня буде успішним. Ми готові, світ спостерігає за тим, що тут відбувається. Ми збираємося підрахувати всі голоси. Ми повинні підраховувати кожен законний голос та переконатися, що будь-який незаконний голос не буде врахований", - додав Помпео.

Демократка, членкиня палати представників від штату Вірджинія Ебігейл Спанбергер заявила, що слова Помпео ставлять під загрозу глобальне лідерство США та назвала їх "ганебними і небезпечними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден наполягає на передачі влади. Трамп не здається

Джо Байдена ще не затвердили новообраним президентом. Нині команда кандидата розглядає можливість позову проти Управління загальних служб, працівники якого відповідають за перехідний період і передачу повноважень президента його новообраному наступнику.

Зараз ви читаєте новину «Держсекретар США обіцяє передачу влади другій адміністрації Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі