четвер, 28 січня 2021 17:21

Головний мем інавгурації президента США Берні Сандерс заробив $1,8 млн на благодійність завдяки в'язаним рукавичкам
3

Мерч Берні Сандерса розкупили.
Фото: store.berniesanders.com
Мерч Берні Сандерса розкупили.
Мерч Берні Сандерса розкупили.

Американський сенатор Берні Сандерс зібрав $1,8 млн за допомогою продажу товарів із його фотографією з інавгурації президента США Джо Байдена, яка стала мемом.

Усі зібрані гроші підуть на благодійність, повідомили CNN.

Світшоти за $45 та футболки за $27 із зображенням Сандерса у в'язаних рукавичках почали продавати тиждень тому. 1-шу партію мерчу розкупили за 30 хв. На вихідних асортимент відновили й продали все до ранку понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний мем інавгурації Байдена заробив на фото, що підірвало мережу

Зібрані гроші планують розподілити між кількома благодійними організаціями, які допомагають дітям та людям похилого віку.

"Ми з дружиною Джейн були вражені творчістю, яку проявила така кількість людей за останній тиждень. Ми раді, що можемо використовувати мою інтернет-популярність, щоб допомогти нужденним у Вермонті", - прокоментував Сандерс.

Сенатор від штату Вермонт та колишній конкурент Джо Байдена Берні Сандерс з'явився на інавгурації президента США у в'язаних рукавичках та став мемом.

Зараз ви читаєте новину «Головний мем інавгурації президента США Берні Сандерс заробив $1,8 млн на благодійність завдяки в'язаним рукавичкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі