субота, 15 квітня 2023 21:00

Головні новини дня: знищені літаки у Судані, обстріл Слов'янська

Головні новини дня: знищені літаки у Судані, обстріл Слов'янська
У Судані постраждали українські літаки. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини суботи, 15 квітня.

У столиці Судану Хартумі під час спроби державного перевороту під час боїв постраждали українські літаки. В аеропорті Хартума були літаки компанії SkyUp. Українські екіпажі вивели у безпечне місце. Щонайменше один український літак було знищено.

У Слов'янську Донецької області з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку дістають тіла загиблих. Виявили чоловіка та жінку. Таким чином кількість загиблих у Слов'янську зросла до 11-ти. Поранено 21 людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог штурмує позиції ЗСУ. У розпалі бої за Бахмут

Президент Володимир Зеленський півтори години говорив з президентом Франції Еммануелем Макроном. Обговорили нещодавній візит Макрона до Китаю. Говорили про підготовку до Вільнюського саміту НАТО у липні. Україна очікує від нього отримання дієвих гарантій безпеки ще до вступу.

На Великдень Служба безпеки України закликає громадян не відвідувати масових зібрань та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ворог може влаштувати провокації.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: знищені літаки у Судані, обстріл Слов'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі