четвер, 25 лютого 2021 12:10

Геймер убив суперницю по комп'ютерній грі та виклав відео трупа онлайн

Геймер убив суперницю по комп'ютерній грі та виклав відео трупа онлайн
Вбивця Гільєрме Альвес Коста та жертва Олівейри Буено да Сільва / Newsflash

У Бразилії студент-геймер зарізав конкурентку по комп'ютерній грі, після чого завантажив відео з закривавленим тілом жертви в соцмережі.

Гільєрме Альвес Коста, 18 років, був заарештований за вбивство 19-річної Інгрід Олівейри Буено да Сільва в Сан-Паулу. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відеогра Assassin's Creed Valhalla розповість про вікінгів

Двоє гравців грали в конкуруючих командах в грі Call of Duty. Дівчина пішла до хлопця додому, щоб взяти участь у спільному змаганні після того, як почала з ним переписку минулого місяця.

Як пишуть місцеві ЗМІ, злочинець залишив записку, в якій пояснив, чому вчинив злочин. Він скаржився, що втомився від життя, не має цілей, і не ладнає з іншими. Решта геймерів забили тривогу, коли Коста опублікував у WhatsApp відео з закривавленим тілом жертви, над яким сміється.

"Ви думаєте, це чорнило чи щось в цьому роді, але це не так. Я дійсно вбив її, зрозуміли?" - кричить хлопець із відео над трупом жертви.

Альвес Коста зник з місця події, але його брат викликав поліцію, коли прийшов додому і побачив закривавлену дівчину без свідомості на підлозі.

Коста також зателефонував родині, щоб сказати, що має намір вчинити самогубство. Проте брат відрадив, спонукавши натомість здатися поліції, що той і зробив. На запитання, чому напав на жертву, Коста відповів, бо так захотів. Він планував злочин протягом 2 тижнів, тому що дівчина нібито стала йому на шляху в грі. Хлопець написав 52-сторінкову книгу, щоб пояснити мотиви. Її досліджують детективи.

Зараз ви читаєте новину «Геймер убив суперницю по комп'ютерній грі та виклав відео трупа онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі