понеділок, 25 жовтня 2021 10:02

Фестиваль парашутистів у Туреччині ледь не обернувся трагедією для українки
3

У Туреччині українка впала в море з парашутом. Інцидент стався 24 жовтня під час виступу на 21-му Міжнародному фестивалі повітряних ігор Олюденіз у провінції Мугла.

Турецькі ЗМІ повідомили про кілька інцидентів на фестивалі, пише Haberler.

Фото: Haberler

Українка стрибала з парашутом із висоти 1,7 м з гори Бабадаг. Стрибок був одиничний. Раптом її парашут упав у море. Про причини падіння не повідомляють. Жінку оперативно дістали з води й доправили до лікарні. У якому вона стані - невідомо.

Згодом з'явилося відео іншого інциденту, що стався того ж дня. Двоє турецьких парашутистів зіткнулися в небі з парапланом. Постраждали троє осіб, які також упали в море. Одна людина у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії розбився літак із парашутистами, 19 загиблих

У Каліфорнії 80-річна пенсіонерка Лаверн 10 років мріяла стрибнути з парашутом. Коли жінка вже була в повітрі з інструктором - виявилося, що парашут погано закріплений на її тілі. Жінка ледь не вислизнула із власного одягу разом із пасками безпеки й мало не впала з багатометрової висоти.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль парашутистів у Туреччині ледь не обернувся трагедією для українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі