четвер, 26 квітня 2018 12:17

Ексклюзивний автограф Стівена Хокінга оцінили у $28 тисяч

Ексклюзивний автограф Стівена Хокінга оцінили у $28 тисяч
Цей автограф Хокінг поставив ще до своєї хвороби, після якої його паралізувало

В Англії книжку з рідкісним автографом фізика-теоретика Стівена Хокінга виставили на аукціон у Лондоні зі стартовою ціною у 20 тис. фунтів стерлінгів ($28 тис.).

За словами організаторів аукціону, учений зміг востанє поставити свій підпис у виданні "Археологія Індустіальної революції" 1973 року. Цей автограф Хокінг поставив ще до своєї хвороби, після якої його паралізувало, пише Nate D Sanders.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 цікавих думок вченого Стівена Хокінґа

Окрім автографа Хокінга, у книжці є також підписи інших учених Інституту теоретичної астрономії Кембріджського університету.

Стівен Хокінг помер у віці 76 років, залишивши для світу велику кількість важливих наукових відкритів. Діяльності вченого не заважала навіть його страшна хвороба.

У 32 роки у нього діагностували захворювання мотонейронів, згодом вчений став повністю прикутий до інвалідного візка. 1985 -го він захворів на пневмонію, яка дала серйозне ускладнення.

Після необхідної операції вчений втратив голос.

Зараз ви читаєте новину «Ексклюзивний автограф Стівена Хокінга оцінили у $28 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі