вівторок, 02 травня 2017 12:52

Єдиний і неповторний: 48% росіян хочуть бачити Путіна президентом

Єдиний і неповторний: 48% росіян хочуть бачити Путіна президентом
48% росіян хочуть бачити Путіна президентом. Фото: ИноСМИ

48% громадян проголосували б за черговий термін Путіна, якби вибори відбувалися y найближчу неділю.

Такі дані опитування "Левада-центра".

Іншої гідної кандидатури росіяни не бачать. Опозиціонера Олексія Навального та міністра оборони Сергія Шойгу підтримують 1% громадян. Лідера КПРФ Геннадія Зюганова і Володимира Жириновського – 3%.

19% опитаних не визначилися зі своєю кандидатурою. 10% не знають, чи підуть на вибори. Ще 13% респондентів не підуть на голосування.

Ситуація y Росії не зміниться до тих пір, поки в країні не з'явиться сильний публічний політик,кажуть експерти. Таких поки не має. Нинішні політики на виборах отримають по кілька відсотків від електорату своїх партій та противників Путіна. Однак для того, щоб конкурувати з чинним президентом, цього буде недостатньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп зателефонує Путіну

Вибори президента Росії відбудуться 11 березня наступного року. На розгляді в Держдумі лежить законопроект, який дозволить перенести майбутні президентські вибори на 18 березня 2018 року. Це день приєднання Криму. У першому читанні законопроект Держдума схвалила.

Зараз ви читаєте новину «Єдиний і неповторний: 48% росіян хочуть бачити Путіна президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі