вівторок, 25 вересня 2018 14:53

Двоголову отруйну змію знайшли на клумбі
5

Мешканка американського міста Річмонд Стефані Маєрс знайшла на клумбі свого будинку двоголову отруйну мокасинову мідноголову змію. Це сталося минулого тижня.

Обидві голови живі. Тварина може рухатися. Її планують віддати на дослідження, повідомив місцевий серпентолог Джон Клеопфер у Facebook.

Двоголові змії - рідкість у дикій природі. Ліва голова даного екземпляра має більш розвинений стравохід. Вона головна у парі. А права має більш розвинене горло, щоб їсти, пояснює експерт. Тварина має одне серце та одну пару легень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річна дитина померла від укусу змії

"Мені хотілося відвернутися від неї, але я не могла перестати дивитись" - пригадує Стефані.

Тварині близько 3 тижнів. Змія вижила, харчуючись комахами. Зараз її забрав власник приватного тераріума. Отрута мокасинової мідноголової змії руйнує тромбоцити, може призвести до втрати крові та смерті.

Зоопарк Crocodile Park у місті Давао на Філіппінах пропонує клієнтам скористатися послугами пітона-масажиста. На опублікованому у мережі відео бірманський пітон-альбінос повзає по тілу жінки, виконуючи прохолодний освіжаючий масаж. Один сеанс коштує 100 пісо - близько $2.

Зараз ви читаєте новину «Двоголову отруйну змію знайшли на клумбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі