четвер, 08 квітня 2021 14:03

Двієчник написав назву свого бізнесу з помилкою та став мільйонером

Двієчник написав назву свого бізнесу з помилкою та став мільйонером
Оллі Форсет кинув навчання та став мільйонером. Фото: 303.London

Британський бізнесмен 24-річний Оллі Форсет погано вчився в школі через дислексію. Він вважав себе безнадійним та покинув навчання в коледжі.

Чоловік заснував свою компанію, назву якої написав з помилкою, передає Daily Mail.

Театрально-продюсерський центр "Зилений чай" почав стрімко розвиватись. Компанія швидко росла, з'являлись нові співробітники, яких вабила помилка в назві. Усі думали, що це маркетинговий хід для привернення уваги клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція влаштовує облави на столичні розважальні центри і ресторани

Сам Форсет довгий час навіть не підозрював про помилку. Він дізнався про це тільки 2021 року на фестивалі мистецтв в Единбурзі.

"Якийсь чорт потягнув нас у ці краї. Там до мене хтось підійшов і вказав, що в назві є помилка. Тільки тоді я дізнався про це", – зізнався чоловік.

Нещодавно бізнесмен змінив напрямок компанії та зайнявся цифровим маркетингом. Він переіменував компанію на 303.London. Вартість бізнесу Форсета оцінюється у 3 млн стерлінгів – 115 млн грн.

У штаті Джорджія, США, власник ресторану Diabloʼs Southwest Grill Кард Воллес запропонував роботу чоловіку, який пограбував його заклад.

Зараз ви читаєте новину «Двієчник написав назву свого бізнесу з помилкою та став мільйонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі