субота, 15 вересня 2018 06:06

Два носи, три ока - незвичайне теля бореться за виживання
6

10 серпня в індійському селі Навалур, округ Танджавур, народилося теля з двома носами і трьома очима.

Теля здорове і добре їсть - 5 пляшок молока в день. Має одне тіло і дві морди, три ока, одну пару вух і один рот, повідомляє Daily Mail.

Власник теляти Санглімуту сказав, що всі були приголомшені, коли побачили тварину, і ніхто, навіть ветеринари, не вірили, що воно виживе.

"Ніколи не бачили двоголової тварини", - сказав він.

Натовпи людей приходять до нього додому кожного дня, щоб подивитись на теля.

"Ми всі були вражені, коли почули, що в нашому селі народилося теля з двома головами. Це справжнє диво", - каже односелець Санглімута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли двоголову змію

Народження істоти з кількома головами називається поліцефалією. Ембріон починає розщеплюватися на близнюків, але потім зупиняється. Так утворюються два зрощені тіла.

Кожна голова поліцефальної тварини має свій власний мозок. Тварини з цим захворюванням рідко живуть довше кількох місяців.

В Індії народилось двоголове теля
Фото: dailymail.co.uk
В Індії народилось двоголове теля
В Індії народилось двоголове теля
В Індії народилось двоголове теля
В Індії народилось двоголове теля

В США у місті Фрібург у штаті Мінесота грибник знайшов труп двоголового дитинчати білохвостого оленя. Подія трапилася у травні 2016 року, але саме зараз американські науковці повністю вивчили цей феномен. Висновки та дослідження опублікували в науковому журналі American Midland Naturalist

Зараз ви читаєте новину «Два носи, три ока - незвичайне теля бореться за виживання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі