вівторок, 04 травня 2021 15:54

Дудь показав вирізане з інтерв'ю відео, на якому блогер з України згадує про Голодомор і репресії

Дудь показав вирізане з інтерв'ю відео, на якому блогер з України згадує про Голодомор і репресії
Раніше Рудський звинуватив Дудя у цензурі. Фото: "вДудь"

Російський журналіст Юрій Дудь опублікував фрагмент інтерв'ю з блогером Іваном Рудський, відомим під псевдонімом EeOneGuy, де той говорить про війну РФ проти України, Голодомор та репресії.

"Коли ми зараз спілкуємося з людьми, наша головна мета – дослідити героя. При цьому нам важливо не замучити глядача, тому у нас є монтаж", - написав Дудь у Telegram,

Додав, що на монтажі викидається все нецікаве та те, що складно зрозуміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український музикант поскаржився на утиски російськомовних і роботяг Донбасу

"Такий монтаж нам здається повагою і стосовно глядача, і стосовно героя. Хвилюєшся, плутаєшся у хронології і в логічних зв'язках, не до кінця розумієш, що хочеш сказати – це нормально, тим більше для людини з мінімальним (про що він сам говорить) досвідом публічних виступів. І так само нормально не брати це до підсумкового монтажу. Тому що наше завдання – не показати героя максимально безглуздим і не назбирати вогненних цитат для заголовків", - додав журналіст.

Блогер Іван Рудський, відомий під псевдонімом EeOneGuy, заявив, що російський журналіст Юрій Дудь вирізав фрагмент його інтерв'ю, в якому йшлося про війну РФ проти України, а також злочини радянського режиму.

Зараз ви читаєте новину «Дудь показав вирізане з інтерв'ю відео, на якому блогер з України згадує про Голодомор і репресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі