понеділок, 16 квітня 2018 16:29

Дружина вимагає у чоловіка платити за секс

Дружина вимагає у чоловіка платити за секс
Через зраду чоловікові доведеться платити €46 за кожен статевий акт.

€46 за кожен статевий акт вимагає від свого чоловіка 50-річна неназвана британка.

Жінка прийняла таке рішення, коли побачила у телефоні чоловіка СМС-листування з повією. Тепер вимагає, щоб у майбутньому він платив за кожен статевий акт стільки, скільки й працівниці секс-індустрії, розповідає The Mirror.

Пара одружилася 1988-го. Зовні шлюб видавався ідеальним, розповіла жінка журналістам. У листопаді минулого року побачила у телефоні чоловіка листування з повією, а в кишені знайшла так звані поперси - препарати, що підвищують сексуальне задоволення. Дружина зателефонувала конкурентці та пригрозила триматися від чоловіка подалі. Номер видалила. Взимку знову знайшла його в телефоні.

"Чому він зустрічався лише з однією? Це найгірша зрада. Якби він змінював їх, то я сприйняла б це легше. Мене лякає, що він може бути настільки дволиким. Страшно усвідомлювати, що людина може мати таку владу над тобою", - говорить жінка.

Вона вимушена була пройти текст на ВІЛ. Він виявився негативним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Бекхемів зрадив голлівудській подружці із гарячою зіркою Playboy

"Чоловік намагався виправити ситуацію. Він каже, що знову закохався у мене", - розповідає жінка.

Вона вирішила не подавати на розлучення. Натомість вимагає, щоб у майбутньому чоловік їй платив за секс стільки ж, скільки й повії.

Жінки більше шкодують про секс на одну ніч, ніж чоловіки. Такого висновку дійшла група психологів з Норвезького університету разом з психологом Девідом Бусом з Техаського університету. Згідно з опитуванням (участь в якому взяли понад 700 чоловіків і жінок, які мали секс на першому побаченні), 50% опитаних жінок зізналися, що відчували розкаяння після випадкового сексу. Серед чоловіків шкодували про це всього лише близько 30%.

Зараз ви читаєте новину «Дружина вимагає у чоловіка платити за секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі