четвер, 04 січня 2018 17:05

Дрон зняв шокуючу сцену порятунку дитини від 4 акул

Дрон зняв шокуючу сцену порятунку дитини від 4 акул
Акула-нянька вважається невинною твариною. Любить плавати разом з людьми біля пляжів. Фото:Wikimedia

Шокуюче відео зняли за допомогою дрона відпочивальники на Багамах

Відео виклав в мережу на своєму каналі YouТube користувач Артем Ткаченко. Прокоментував - "Ви все ще хочите на Багами?"

Артем знімає акул в прибережних водах на Багамах та викладає їх в свій канал. Має кілька таких відео. Також знімає розваги на тропічних островах.

Під час зйомок одного із роликів у кадр потрапила шокуюча сцена. Хлопчик забіг у воду. До нього відразу почали підпливати 4 акули.

Артем побачив загрозу і негайно наказав дитині вийти з води.

Акули залишилися кружляти поруч із берегом.

Скоріше за все, на відео показані акули-няньки. Можуть сягати в довжину 4,3 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 найдивовижніших морських монстрів

Акули-няньки вважаються безпечними для людини. Їх часто тримають в акваріумах. Вони люблять плавати разом з людьми в прибережних водах. Мають спокійний характер та харчуються дрібними ракоподібними та молюсками. Можуть бути небезпечні для людини, якщо їх спровокувати.

Три тижні тому в мережі опублікували відео, як "безневинна і безпечна" акула-нянька кусає за руку жінку. Її наречений, котрий відпочивав разом з нею, надав жінці першу допомогу. Укус був незначним.

У Північній Атлантиці спіймали акулу, яка ймовірно народилася у 1505 році. Спіймана тварина належить до виду гренландських акул. Вони особливі тим, що живуть довго. Причина довголіття цих тварин — у повільному обміні речовин, а також низькій температурі навколишнього середовища. Статевої зрілості вони досягають приблизно у 100 років.

Зараз ви читаєте новину «Дрон зняв шокуючу сцену порятунку дитини від 4 акул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі