понеділок, 06 березня 2017 17:28

Дівчина продає шикарний особняк, бо скучила за мамою
5

Наймолодша переможниця популярної британської лотереї "Кемелот" Джейн Парк продає будинок, придбаний за виграні кошти.

2013 року 17-річна Джейн виграла мільйон фунтів (33 млн грн. - ред.). Лотерейний квиток купила вперше. Гроші одразу почала витрачати. Зокрема, купила маєток біля Единбурга. Витратила на нього 185 тис. фунтів (понад 6 млн грн. - ред.), пише Daily Mail.

У рекламному проспекті будинок описаний як "красива вілла з трьома спальнями й великим садом у затишному престижному районі; першокласне комфортне житло з сучасним інтер'єром і якісними меблями".

Тепер Джейн вирішила продати маєток. Хоче переїхати назад до матері: в розкішних апартаментах почувається самотньою. Зараз шукає покупців меблів. Стіл зі стільцями продає за 150 фунтів, телевізор – за 80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадійка зірвала джек-пот завдяки віщому сну

Раніше Джейн подала до суду на лотерею "Кемелот". Каже, гроші зіпсували їй життя, бо не змогла ними мудро розпорядитися. Зараз від виграшу майже нічого не залишилося. Вимагає компенсації 2 млн фунтів і збільшення віку, з якого можна купувати лотерейні квитки.
Зараз ви читаєте новину «Дівчина продає шикарний особняк, бо скучила за мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі