середа, 07 квітня 2021 12:53

Дівчат у школі ставлять на коліна, щоб виміряти довжину спідниць

Дівчат у школі ставлять на коліна, щоб виміряти довжину спідниць
Приватна школа в Вурсті / Worcester News

Приватну британську школу з річною оплатою в майже $21 тис. звинуватили в тому, що дівчат у ній змушують ставати на коліна, щоб вчителі могли виміряти довжину їхніх спідниць.

Вчителів "Королівської школи" у Вустері звинувачують у тому, що до учнів запровадили відверто сексистські правила. Про це пише видання Metro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярок поставили на коліна, щоб виміряти довжину спідниць

Директор школи сказав, що розслідує претензії після того, як анонімний пост зі скаргою опублікували на сайті Every's Invited. Сайт створили для викорінення культури зґвалтування в британських школах, коледжах і університетах. На ньому дозволено анонімно публікувати претензії.

У скарзі йдеться, що вчительки покладають на школярок відповідальність за те, щоб їх тіла були достатньо прикриті, й чоловіки не дивилися на них.

"У правилах форми для школярок йдеться, що спідниця дівчини має бути на 10 см вище колін, коли стоїть на колінах. Тому кілька вчительок змушували дівчат ставати на коліна, щоб виміряти спідниці. Це та ж школа, яка не дозволяє дітям показувати щиколотки та змушує носити довгі спортивні костюми, навіть коли на вулиці 30 градусів тепла й середина літа", - йдеться в скарзі.

Директор школи Ґарет Дудс каже, що знав про звинувачення і незабаром розпочнеться внутрішнє розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Дівчат у школі ставлять на коліна, щоб виміряти довжину спідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі