середа, 12 серпня 2020 08:00

Дитина стікала кров'ю: у Білорусі силовики протаранили авто з родиною

Дитина   стікала кров'ю: у Білорусі силовики протаранили авто з родиною
У білоруському місті Гродно машина силовиків протаранила на дорозі авто, в якому їхало подружжя з 5-річною донькою. Фото: REUTERS

У білоруському місті Гродно машина силовиків протаранила на дорозі авто, в якому їхало подружжя з 5-річною донькою.

У результаті зіткнення травми отримала 5-річна дитина. Її госпіталізували, повідомило білоруське видання Наша Ніва.

"У машині, яку збив джип в місті Гродно, постраждала дівчинка 5 років, вона стікала кров'ю. Доставив її й маму у швидку, лікарі сказали потрібна операція. Чоловіка затримали", - розповів чоловік, який відвіз потерпілих до лікарів.

За його словами, як саме стався таран і з яких причин він не бачив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потерпілим на мітингах білорусам зібрали майже мільйон доларів

"Я їхав з вулиці Суворова, побачив мигалки і поїхав в той бік. Вулиця виявилась перекритою, бачу розбите авто і закривавлена жінка з дитиною на руках, дівчинка кричала. Вони говорили, що силовики не сигналили, просто їхали. І сказали їм що вони самі винні", - зазначив очевидець.

Після того, як жінка з дитиною опинились в лікарні, до неї зателефонував чоловік і сказав, що його затримала міліція.

"Я подзвонив правозахисникам "Вясна" і розповів все. Вона передала їм його дані, щоб знати де його шукати потім", - сказав він.

У неділю, 9 серпня, в Білорусі відбулися вибори президента. Після оприлюднення даних перших екзит-полів, де перемога була за чинним президентом Олександром Лукашенком, білоруси вийшли на акції протесту в багатьох містах країни. Відбулися перші зіткнення з ОМОНом, правоохоронці використовували світлошумові гранати, гумові кулі і водомети. Протести тривають і супроводжуються насильством силовиків, пострілами та затриманнями, а мітингарі вже почали використовувати "коктейлі Молотова" і нібито один намагався кинути вибуховий пристрій – і сам загинув.

Зараз ви читаєте новину «Дитина стікала кров'ю: у Білорусі силовики протаранили авто з родиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі