середа, 04 жовтня 2017 06:06

Діснеївський замок відкрив свої ворота для молодят
6

Древо Життя підноситься над нареченими під час їх фотосесії в Королівстві тварин Діснея
Фото: instagram.com/disneyweddings/
Макарони у вигляді Міккі Мауса і його подружки Мінні - популярне частування на весіллях
Молодята Еріка та Джоржан на фоні будиночку Міккі Мауса
Коли черевичок підійшов
Павільйон Сплячої Красуні

Дівчата, котрі впевнені, що знайшли омріяного з дитинства принца із Попелюшки, можуть одружитися з ним в автентичній атмосфері.

Одружитися в Діснейленді – це чудова можливість відчути себе казковими принцом та принцесою. Десятки пар з усього світу обирають саме це місце для того, щоб побратися. В Instagram існує навіть присвячена таким весіллям сторінка, на котру підписані 400 тис. фоловерів, - повідомляє Independent.

Для весіль доступні 4 локації – у Флориді, на Гаваях, у Каліфорнії та на кораблі – так званий, Disney Cruise.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми – сучасна сім'я": Рікі Мартін розповів про своє гей-весілля

"Яке б із запропонованих Диснеєм місць ви не обрали для весілля, вам запропонують щось унікальне, те, що може приємно вразити пару, і те, що може принести втіху усім іншим гостям", - обіцяє сайт Disney Weddings.

Але за королівське весілля для принцеси та принца – і ціна відповідна. Наприклад, аби відгуляти весілля на 100-150 осіб у павільйоні Magic Kingdom Wedding Pavilion в Орландо доведеться викласти більше $4,3 тис. (113 тис. грн). У вартість входить вечеря, фотограф, відеограф, бар, діджей та розваги з персонажами Диснея. Одні доповнюють святкування казковим феєрверком, інші – оркестром, котрий грає музику з мультфільмів.

Фотограф Ірина Недялкова зняла дивовижний сюжет про кохання, якому непідвладні роки. Вона запросила моделей, яких штучно зістарила і вибрала локацію біля моря, що символізує плин життя.

Зараз ви читаєте новину «Діснеївський замок відкрив свої ворота для молодят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі