четвер, 17 вересня 2020 16:41

Дика чорна пантера гуляє біля Гранади

Дика чорна пантера гуляє біля Гранади
Ілюстративне фото / Unsplash

В околицях іспанського муніципалітету Вентас-де-Вельма, що біля Гранади, люди кілька останніх днів бачили дику чорну пантеру. На пошук хижака виділили підрозділи цивільної гвардії з гелікоптером. Звідки там взялася тварина, наразі невідомо.

Уперше помітили небезпечного хижака минулої п'ятниці. Потім жителі ще багато разів повідомляли, що бачили звіра на стежках у віддалених околицях Андалузії. Про це пише сайт польського Radio ZET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Полтавою народилася пантера — відео

У вівторок водій повідомив, що бачив велику кішку вдень.

"Власник одного з барів сусіднього містечка Ескусар чув уночі рик пантери. Поліція теж досліджує сліди, які могли належати хижаку", - заявив місцевому виданню Granada Hoy мер Вентас-де-Вельма Луїс Міґель Ортіз.

Мер Ортіз закликав жителів не виходити далеко з дому без потреби, дотримуватися дистанції, якщо побачать хижака, та повідомляти рятувальників і поліцію.

Як пише Granada Hoy, наразі немає достатньо доказів, щоб підтвердити, що в околицях бродить дика чорна пантера. Єдиний точний факт – нечітке фото, зроблене велосипедистом, де чорна пляма нагадує пантеру. Поліція, однак, шукає хижака.

Чорні пантери - хижаки ряду видів пантер. Це не самостійний вид. Зазвичай так називають азійських або північноафриканських леопардів чи ягуарів.

Зараз ви читаєте новину «Дика чорна пантера гуляє біля Гранади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі