понеділок, 23 вересня 2019 08:26

"Чорнобиль" отримав 3 премії Emmy

"Чорнобиль" отримав 3 премії Emmy
Серіал "Чорнобиль" отримав три премії "Еммі". Фото - Associated Press

Серіал "Чорнобиль" компанії НВО отримав три премії на 71-й церемонії вручення нагород в галузі телебачення Emmy, яка відбулася 22 вересня у Лос-Анджелесі.

"Чорнобиль" удостоєний премії за режисуру міні-серіалу або фільму (Йохан Ренк), сценарій міні-серіалу або фільму (Крейг Мейзін) і як кращий мінісеріал, повідомляє Hollywood Reporter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І до Канн, і на Оскар: знімуть український фільм про Чорнобиль

Emmy - найпрестижніша в США телевізійна премія. Присуджується Академією телевізійних наук і мистецтв за передачі, що транслюються в вечірні години найактивнішого перегляду.

"Чорнобиль" - п'ятисерійний драматичний міні-серіал, створений американським телеканалом HBO спільно з британською телемережею Sky і присвячений аварії на Чорнобильській АЕС у 1986 році, ліквідації наслідків цієї аварії і розслідуванню її причин. Ролі виконали Джаред Харріс, Стеллан Скарсгард, Емілі Уотсон, Пол Ріттер і інші. Прем'єра "Чорнобиля" відбулася 6 травня 2019 року в США і 7 травня 2019 року у Великобританії. Зйомки серіалу проходили в Києві і в Литві.

Зараз ви читаєте новину «"Чорнобиль" отримав 3 премії Emmy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі