неділя, 28 лютого 2021 22:50

Чоловіка визнали невинним у вбивстві після 37 років в'язниці

Чоловіка визнали невинним у вбивстві після 37 років в'язниці
Головною зачіпкою для звільнення чоловіка стали результати експертиз. Фото: Pixabay

Верховний суд Британської Колумбії визнав невинним жителя Канади, який відсидів за вбивство дітей 37 років.

Про це пише The Globe and Mail. У 1982 році жителя Канади Томаса Йебеса засудили до довічного ув'язнення за вбивство двох прийомних синів. Через 37 років суд визнав його не винним, керуючись результатами експертиз.

У будинку Йебеса трапилася пожежа через необережність дітей, внаслідок якої загинули два сини, віком 6 та 7 років. Завдяки розтину вдалося з'ясувати, що в трахеї і бронхах хлопців не було диму. Це означає, що вони померли до початку пожежі. Томаса Йебеса засудили до довічного ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбили вагітну, щоб вирізати з неї дитину, задля грошей

Головною зачіпкою для звільнення чоловіка стали результати експертиз. Встановили, що рослинний наповнювач, якими були набиті матраци хлопчиків, є небезпечним матеріалом через те, що схильний до безполуменевого горіння, при якому може тліти годинами. Тобто діти задихнулися задовго до того, як дим розкинувся по всьому будинку.

У Маріуполі Донецької області в орендованій квартирі у Центральному районі міста знайшли вбитими 19-річну жінку та 23-річного чоловіка. Тіла виявив господар помешкання 27 лютого. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Причетних до злочину встановлюють.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка визнали невинним у вбивстві після 37 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі