четвер, 28 лютого 2019 14:45

Чоловік зґвалтував 11-річну внучку дружини

Чоловік зґвалтував 11-річну внучку дружини
11-річну аргентинку змусили "народжувати" після зґвалтування. Фото: detkimoi.ru

В Аргентині вагітній 11-річній дівчинці зробили кесарів розтин після того, як її зґвалтував чоловік бабусі.

Інцидент відновив дискусії про заборону абортів у країні, повідомляє metro.co.uk.

Дівчинка і її мати, подали запит на аборт, як тільки з'явились ознаки вагітності. Але лікарі відмовили. У справу втрутилися інші спеціалісти, які доводили, що у віці 11 років, організм дитини не сформований для вагітності. Фізичне і психічне здоров'я дівчини буде підірвано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річна дівчина у комі народила дитину

У проханні на аборт, вона попросила "витягти з живота те, що туди поклав старий". Розгляд справи затягнувся на 7 тижнів. На 23 тижні вагітності дівчинці зробили кесарів розтин, а плід помістили до інкубатора.

Новина підняла хвилю обурення в суспільстві. Відомо, що влада навмисно затягує процес розгляду, щоб унеможливити вагінальний аборт - пропускають період для безпечного переривання вагітності.

"Тіло дівчинки не було сформованим для 23-тижневої вагітності. Навіть якби вона була достатньо "зрілою" у фізичному плані, її психіка не була готовою до всього того, що вона пережила. Вважаю, що губернатор Тукумана Хуан Манзур змусив народжувати дитину лише через свої виборчі амбіції", - заявила гінеколог Сесілія Уссе, яка проводила операцію зґвалтованій.

У польському Гданську 11-річна дівчинка з України народила дитину.

До лікарів у містечку Скаршеви Поморського воєводства 18 грудня доньку привела матір. Дівчинка скаржилася на погане самопочуття. Після низки обстежень виявилося, що вона вагітна.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зґвалтував 11-річну внучку дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі