вівторок, 04 травня 2021 15:19

Чоловік розлучає багатіїв з коханками і повертає їх у сім'ї
3

Китаєць 31-річний Сяо Шен розлучає одружених чоловіків з їхніми коханками та повертає назад до дружин. Він заробляє на цьому вже шість років.

Чоловік спочатку працював самостійно. Тепер має команду. Вона складається з восьми працівників, серед яких ситуаційний аналітик і менеджер по роботі з клієнтами. Також є актори та режисери, які готові допомогти у втіленні деяких сценаріїв розриву між коханками і одруженими багатіями. Про це повідомляє Oddity Central.

Середня ціна роботи Шена становить понад $23 тис. (150 тис. юанів). Способи, які він використовує для розлучення чоловіків з коханками, можуть бути складними і дорогими.

Сяо Шен розлучає одружених чоловіків з коханками
Фото: Oddity Central
Сяо Шен розлучає одружених чоловіків з коханками
Сяо Шен розлучає одружених чоловіків з коханками

Торік восени до Шена звернулася жінка. Чоловік її зраджував з молодою коханкою. Команда організувала подружжю невелику подорож, під час якої відправила чоловікові листа від незнайомця. У тому листі йшлося про те, що у його коханки з'явився інший. Також були прикріплені світлини як доказ. Чоловік розірвав стосунки з коханкою і залишився з дружиною. Шен отримав понад $30 тис. (200 тис. юанів) за цю роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заробляти в інтернеті з дому по $1 тис. на місяць

Бізнесмен не дає клієнтам гарантій, адже можуть виникнути фактори, які неможливо проконтролювати. Та найчастіше Шен разом з командою знаходить спосіб розлучити одруженого чоловіка з коханкою і повернути в сім'ю.

Євгенія переїхала до Греції і живе з чоловіком фермером у селі. Він має оливкові дерева. Щороку у сезон збору оливок, жінка допомагає збирати, а потім висилає оливкову олію і мариновані оливки. А також у неї можна замовити рідкісні грецькі продукти.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розлучає багатіїв з коханками і повертає їх у сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі