четвер, 22 липня 2021 13:09

Чоловік переодягнувся жінкою, щоб сісти на літак

Чоловік переодягнувся жінкою, щоб сісти на літак
Чоловік використовував негативний результат ПЛР-тесту дружини при посадці в літак / Getty Images

Чоловік замаскувався під жінку, щоб сісти на літак після позитивного тесту на Covid-19 в Індонезії.

Він надів нікаб, який накрив його з голови до п'ят, щоб сісти на рейс усередині країни. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна серед лідерів за Covid-смертністю

Його виявили бортпровідники вже в салоні літака під час польоту, коли побачили, як він зайшов у туалет жінкою, а вийшов чоловіком. Він використав посвідчення особи дружини та її негативний ПЛР-тест на коронавірус, щоб сісти в літак в аеропорту столиці Джакарти.

Бортпровідники повідомили про інцидент поліції та адміністрації аеропорту Тернате, куди летів літак. Там чоловіка затримали під час посадки.

Офіцер охорони здоров'я на місці негайно перевірив його на Covid-19, і ПЛР-тест виявився позитивним. Після цього аеропорт зв'язався з командою з боротьби з Covid-19, щоб евакуювати чоловіка в засобах індивідуального захисту, а потім доправити на машині швидкої допомоги в його будинок у Тернате для самоізоляції. Там його пильнуватимуть офіцери оперативної групи. Після закінчення самоізоляції місцева поліція має намір притягнути чоловіка до відповідальності. Йому загрожує арешт.

Випадки Covid-19 швидко поширюються в Індонезії, четвертій за чисельністю населення країні на Землі - 271 млн осіб. Там зареєстровано майже 3 млн випадків захворювання, а кількість загиблих - майже 75 тис. осіб.

У світі знову почала зростати смертність від Covid-19. Серед можливих причин називають уповільнення вакцинації, ослаблення карантину і швидке поширення штаму Delta. Кількість летальних випадків збільшилася після дев'яти тижнів спадання, заявляють фахівці ВООЗ.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік переодягнувся жінкою, щоб сісти на літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі