четвер, 04 березня 2021 18:54

Чоловік палицею прогнав 5-метрового крокодила

Чоловік палицею прогнав 5-метрового крокодила
Чоловік бере палицю і відганяє 5-метрового крокодила / TikTok mattwrightau

В Австралії чоловік палкою прогнав 5-метрового крокодила, який став йому на стежині. Рептилія втекла в воду.

Метт Райт, який прогнав тварину, працює з крокодилами більш як 25 років і регулярно знімається в телешоу для National Geographic Outback Wrangler. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбила 430 людей: показали кровожерливу матір, яка захищала дітей

У відео, опублікованому в його акаунті в TikTok, Райт зупиняється на стежці, коли 5-метровий хижак блокує дорогу. Метт йде босоніж. Він махає кепкою, щоб тварина відійшла. Рептилія залишається нерухомою. Потім чоловік впевнено повертається спиною до хижака, шукаючи палицю біля куща. Після чого повертається до крокодила і, махаючи палкою, кричить, аби той забирався геть. Звір повертається і йде до води.

Крокодил на прізвисько Отіс є альфа-самцем лагуни. Він регулярно загоряє біля водойми під час сезону дощів. Метт раніше знімав себе, коли звелів іншому крокодилу "сісти", бо намагався розчищати колоди в річці. Він навіть клав руки на морду крокодила і недбало відштовхував на мілководді.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік палицею прогнав 5-метрового крокодила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі